Αρχική / Κόσμος / Ένοπλη επίθεση στη Βόρεια Καρολίνα – Τρεις νεκροί και ένας τραυματίας

Ένοπλη επίθεση στη Βόρεια Καρολίνα – Τρεις νεκροί και ένας τραυματίας


Ομαδική ένοπλη επίθεση έγινε στην Κομητεία Κάσγουελ στη Βόρεια Καρολίνα, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν τρεις άνθρωποι. Ακόμη ένας άνθρωπος διακομίστηκε τραυματίας στο νοσοκομείο. Η επίθεση έγινε σε κατοικία και μεταξύ των νεκρών είναι και ο δράστης της ένοπλης επίθεσης.

Το γραφείο του σερίφη ζήτησε από το Γραφείο Ερευνών της Πολιτείας να βοηθήσει στην έρευνα για τους πυροβολισμούς το πρωί της Τετάρτης (8.30 τοπική ώρα) στην περιοχή του Πρόσπεκτ Χιλ.

Σύμφωνα με τα ΜΜΕ στις ΗΠΑ, η αστυνομία στη Βόρεια Καρολίνα περιγράφει το περιστατικό, λέγοντας ότι είναι «ορισμός της μαζικής ένοπλης επίθεσης». Γιατί άφησε πίσω της πολλούς νεκρούς και τραυματίες.

Επίσης, δεν υπάρχει καμία αναφορά για τον δράστη της επίθεσης όσον αφορά τα κίνητρά του.

Το Γραφείο Ερευνών της Πολιτείας επιβεβαίωσε πολλαπλούς θανάτους, αλλά δεν έδωσε στοιχεία ταυτοποίησης. Δήλωσε ότι δεν δοθούν τα στοιχεία των εμπλεκόμενων στην υπόθεση, αν προηγουμένως δεν έχουν ενημερωθεί οι οικείοι τους.

Οι αρχές επιβολής του νόμου λένε ότι δεν υπάρχει απειλή για την κοινότητα αυτή τη στιγμή.

«Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο βρήκαν πολλά άτομα που είχαν πυροβοληθεί. Ένα άτομο μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Duke με τραύμα από πυροβολισμό, ενώ υπάρχουν πολλά άλλα θύματα. Ο σερίφης της κομητείας Κάσγουελ, Τόνι Ντέρντεν, ζήτησε αμέσως τη βοήθεια του Γραφείου Ερευνών της Βόρειας Καρολίνας (SBI)» ανέφερε σε ανακοίνωσή του το Γραφείο Ερευνών στη Βόρεια Καρολίνα.

Η έρευνα για το περιστατικό είναι σε εξέλιξη. Στο σημείο της επίθεσης βρίσκονται ομάδες αστυνομικών, που έχουν αποκλείσει την περιοχή, και της σήμανσης που συλλέγουν στοιχεία για την επίθεση.





Source link