Η 4η αγωνιστική της Stoiximan Super League συνεχίζεται την Κυριακή (13/9), με τους υπόλοιπους πέντε αγώνες του προγράμματος.
Αρχικά, η ΑΕΚ αντιμετωπίζει στην Τρίπολη τον Αστέρα (19:00) σε μία έξοδο που πάντα εγκυμονεί κινδύνους για τους «μεγάλους». Η Ένωση προέρχεται από τον θρίαμβο επί του Άρη με 5-0, ενώ οι Αρκάδες από την εντός έδρας ήττα από τον Ηρακλή με 2-0. Ο Μάρκο Νίκολιτς δεν ανακοίνωσε αποστολή για τον αγώνα, όμως υπολογίζεται όλοι να είναι διαθέσιμοι.
Εκτός αποστολής για τους Αρκάδες παραμένουν οι γνωστοί τραυματίες Παπαδόπουλος και Δεληγιαννίδης, ενώ ο Γιώργος Αντωνόπουλος άφησε εκτός και τον Ριέρα.
Η αποστολή του Αστέρα: Χατζηεμμανουήλ, Κριάρας, Κακαδιαρης, Χρυσόπουλος, Μπρόρσον, Τερεζίου, Κώτσιρας, Μέντεθ, Σίλβα, Λάσκαρης, Μπουζούκης, Έντερ, Τσίκο, Κουρμπέλης, Μπαρτόλο, Πέρεθ, Μακέντα, Κετού, Ορόθκο, Καλτσάς, Ρικαρντίνιο, Παπακανέλλος, Κιμπιόκα
Το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης
Το ματς που έχει συγκεντρώσει πάνω του την προσοχή την τρέχουσα αγωνιστική είναι φυσικά το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Άρη (21:00)
Ο «Δικέφαλος» προέρχεται από μία απογοητευτική εμφάνιση κόντρα στον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, ενώ ο Άρης όπως προαναφέρθηκε ηττήθηκε 5-0 από την ΑΕΚ.
Στην αποστολή του ΠΑΟΚ είναι για πρώτη φορά ο Γιάκιτς και ο Ντιέγκο Κόστα, ενώ δεν υπάρχει κάποια άλλη απουσία.
Αναλυτικά η αποστολή: Παβλένκα, Τσιφτσής, Μοναστηρλής, Κένι, Κοσίδης, Κόστα, Μιχαηλίδης, Μπαταούλας, Μπάμπα, Τέιλορ, Θυμιάνης, Σανταμαρία, Γιάκιτς, Ζαφείρης, Καμαρά, Ούγκρεσιτς, Πέλκας, Σορετίρε, Τάισον, Άλι, Ζίβκοβιτς, Χατσίδης, Εντιαγέ, Μύθου
Ο Μιχάλης Γρηγορίου δεν ανακοίνωσε αποστολή για το μεγάλο ντέρμπι. Είναι κάτι που συνηθίζει, άλλωστε, ο Έλληνας τεχνικός, καθώς έκανε το ίδιο σε όλα τα ματς της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου. Σε ό,τι αφορά την ενδεκάδα, θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη η επιστροφή του Φαμπιάνο στο κέντρο της άμυνας.
Η μάχη του ΟΑΚΑ
Ο Παναθηναϊκός με τη σειρά του υποδέχεται στο ΟΑΚΑ τον Παναιτωλικό (21:30) στο… ντέρμπι κορυφής του πρωταθλήματος, με τους «πράσινους» να ολοκληρώνουν την προετοιμασία τους χωρίς απρόοπτα.
Το «τριφύλλι» θέλει να συνεχίσει το σερί νικών που έχει χτίσει μετά τη νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ, ενώ στο ίδιο θέλουν και οι Αγρινιώτες μετά το σημαντικό διπλό στη Λιβαδειά.
Ο Τζέικομπ Νίστρουπ την προηγούμενη ημέρα ανακοίνωσε την αποστολή, με τον Σίριλ Ντέσερς να επιστρέφει σε αυτή μετά την αποβολή του στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και τον Τριαντάφυλλο Τσάπρα να δίνει το «παρών» μετά τον τραυματισμό του.
Την 23άδα της αποστολής απαρτίζουν οι Πένια, Κότσαρης, Τσάβες, Καλάμπρια, Κυριακόπουλος, Τσάπρας, Κάτρης, Ντε Φράι, Φαν Ντρόνγκελεν, Πάλμερ – Μπράουν, Καμαρά, Κοντούρης, Κάνγκουα, Ταμπόρδα, Λούζα, Ουναΐ, Γιάγκουσιτς, Πελίστρι, Αντίνο, Γκαρσία, Τετέι, Ντέσερς, Ραστόντερ
Στην αποστολή της ομάδας του Αγρινίου επέστρεψε ο Μεχία, ενώ εκτός έμειναν οι Σμυρλής και Γαλιάτσος.
Αναλυτικά: Άλεξιτς, Αποστολόπουλος, Μπάντζι, Μπάσι, Μπρέγκου, Τζενεπό, Εράκοβιτς, Εστεμπάν, Γκράναθ, Κόγιτς, Κουτσερένκο, Μανρίκε, Μαυρίας, Μεχία, Νακάμπα, Νικολάου, Όλσον, Οπόκου, Παρδαλός, Προδρομίτης, Σατσιάς, Σουμά, Στάγιτς, Ξενόπουλος
Στα άλλα ματς της ημέρας, η Καλαμάτα φιλοξενεί τον Βόλο και η Κηφισιά τον Λεβαδειακό.
Τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής:
Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου
Ολυμπιακός – ΟΦΗ 0-1
Ηρακλής – Ατρόμητος 1-1
Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου
18:00 Καλαμάτα – Βόλος
19:00 Αστέρας – ΑΕΚ
21:00 Κηφισιά – Λεβαδειακός
21:00 ΠΑΟΚ – Άρης
21:30 Παναθηναϊκός – Παναιτωλικός
Η βαθμολογία











