Ροδούλα: «Έτσι φτάσαμε στην κορυφή»!

1045

Το 1999, ο Παναγιώτης και ο Ηλίας Καραχάλιος σε μια γειτονιά της Αθήνας δημιουργούν ένα μικρό εργαστήρι για να εφαρμόσουν την πολύτιμη κληρονομιά μιας ιστορίας που ξεκίνησε στην Ήπειρο και κατακτά πια όλον τον κόσμο!

Με απόλυτο σεβασμό, πολύ προσωπική φροντίδα και μεράκι μπαίνουν οι βάσεις για μια εντυπωσιακή μελλοντική πορεία της εταιρίας ΡΟΔΟΥΛΑ Α.Ε.

Ποιοι είναι οι λόγοι όμως που οδήγησαν στην κορυφή την ΡΟΔΟΥΛΑ;

Ας μιλήσουν καλύτερα οι δύο άνθρωποι που είναι υπεύθυνοι κατά κύριο λόγο την άκρως επιτυχημένη πορεία της οι κ.κ. Ηλίας και Παναγιώτης Καραχάλιος.

«Οι λόγοι είναι πολύ συγκεκριμένοι. Πρώτον ποιοτικά προϊόντα. Αυτό είναι το άλφα και το ωμέγα! Δεύτερον, υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στους πελάτες μας. Τρίτος σημαντικός παράγοντας είναι οι εργαζόμενοι της εταιρείας μας, οι οποίοι στην συντριπτική πλειοψηφία είναι μόνιμοι και συνεχώς εξελισσόμενοι. Και φυσικά η επιτυχία οφείλεται στην καθημερινή στήριξη των πελατών μας, τους οποίους και θέλουμε ως αυστηρούς κριτές μας για να μπορούμε να βελτιωνόμαστε».

Ο δρόμος προς την κορυφή θέλει παράλληλα με όλα τα παραπάνω «όρεξη, μεράκι και αγάπη για τη δουλειά αυτή μέσα από διαρκή, αδιάκοπο καθημερινό αγώνα, χωρίς να υπάρχει ο παραμικρός εφυσυχασμός» τονίζουν χαρακτηριστικά!

ΡΟΔΟΥΛΑ! Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να γευτείς το ταλέντο της!