Η Ροδούλα «έκλεψε» το πιο θερμό χειροκρότημα στη Food Expo – Greece 2018!

688

Η Ροδούλα «έκλεψε» το πιο θερμό χειροκρότημα στη Food Expo – Greece 2018!

Με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση από ποτέ, κρατώντας αναλλοίωτες τις αξίες της, προχώρησε ένα βήμα μπροστά, παρουσιάζοντας νέα καινοτόμα προϊόντα, που είναι έτοιμα να κατακτήσουν όλον τον κόσμο!

Κάθε προηγούμενο ξεπέρασε η προσέλευση Ελλήνων και ξένων επισκεπτών στην 5η FOOD EXPO! Χάρη στην απίστευτη επιτυχία της, η FOOD EXPO ενίσχυσε τη φήμη και την ακτινοβολία της όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στα πέρατα του κόσμου, αφού πλέον αναγνωρίζεται από όλους ως η μεγαλύτερη έκθεση Τροφίμων & Ποτών στη Ν.Α. Ευρώπη, αλλά και ως μία από τις σημαντικότερες του είδους της διεθνώς!

Περισσότεροι από 68.000 επαγγελματίες επισκέφτηκαν από τις 10 ως τις 12 Μαρτίου τη FOOD EXPO 2018! Το εκθεσιακό φαινόμενο που μέσα σε 5 μόλις χρόνια υπερδιπλασίασε τα μεγέθη του, διατρανώνοντας τη φήμη του διεθνώς, κατάφερε για άλλη μια χρονιά να κάνει το αδύνατο, δυνατό! Κινητοποίησε δεκάδες χιλιάδες επιχειρηματίες και στελέχη του κλάδου Τροφίμων & Ποτών από κάθε γωνιά της χώρας και προσέλκυσε περισσότερους από 2.900 διεθνείς αγοραστές από ολόκληρο τον κόσμο, στη μεγαλύτερη διεθνή έκθεση για τα Τρόφιμα και Ποτά όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά σε ολόκληρη την Ν.Α. Ευρώπη!

Ροδούλα, έχεις ταλέντο και για ακόμα μια φορά το απέδειξες με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο!

Κάνε κλικ στο  www.rodoula.gr!