Αρχική / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Χαμός και σύρραξη μετά το Λιόν – Φενέρμπαχτσε: Ο Γκεντουζί… τίναξε το ματς στον αέρα (vids)

Χαμός και σύρραξη μετά το Λιόν – Φενέρμπαχτσε: Ο Γκεντουζί… τίναξε το ματς στον αέρα (vids)


Η Φενερμπαχτσέ κατάφερε να εξασφαλίσει την παρουσία της στην League Phase του UEFA Champions League, καθώς νίκησε στη Γαλλία τη Λιόν με 2-1. Ένα σκορ που της έδωσε την πρόκριση, καθώς το πρώτο ματς στην Τουρκία είχε λήξει 1-1.

Μετά το τέλος της ρεβάνς, ωστόσο, επικράτησε χάος, με τον Ματέο Γκεντουζί να βρίσκεται στο επίκεντρο της έντασης που μεταφέρθηκε από τον αγωνιστικό χώρο στη φυσούνα του Groupama Stadium. Όλα ξεκίνησαν με το σφύριγμα της λήξης, όταν άρχισε να πανηγυρίζει έξαλλα, προκαλώντας την αντίδραση των παικτών της Λιόν.

Όμως, η κατάσταση ξέφυγε όταν ο Γκεντουζί κατευθύνθηκε προς τα αποδυτήρια, κάνοντας χειρονομίες στους φίλους της γαλλικής ομάδας. Κάπου εκεί ξεκίνησε μια σύρραξη μεταξύ των παικτών των δύο ομάδων, με την πολύ μεγάλη ένταση να κρατάει για αρκετά λεπτά.

Δείτε τι συνέβη στο Λιόν – Φενέρ





Source link