Αρχική / Κοινωνία / Φωτιά σε πυλωτή πολυκατοικίας στου Ζωγράφου – Εντοπίστηκε μπιτόνι με βενζίνη

Φωτιά σε πυλωτή πολυκατοικίας στου Ζωγράφου – Εντοπίστηκε μπιτόνι με βενζίνη


Πυρκαγιά εκδηλώθηκε χθες το βράδυ σε είσοδο πολυκατοικίας στου Ζωγράφου με τις αρχές να ερευνούν το ενδεχόμενο του εμπρησμού.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., χθες το βράδυ περίπου στις 22:30 εκδηλώθηκε πυρκαγιά σε ΙΧ που ήταν σταθμευμένο σε πυλωτή πολυκατοικίας, που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Λουλουδιών και Κονίτσης, στου Ζωγράφου.

Από την πυρκαγιά καταστράφηκε ολοσχερώς το ΙΧ ενώ η φωτιά επεκτάθηκε και σε δύο μοτοσυκλέτες, οι οποίες υπέστησαν εκτεταμένες φθορές.

Κατά την έρευνα των αστυνομικών εντοπίστηκε σε κοντινή απόσταση ένα μπουκάλι που περιείχε βενζίνη. Την προανάκριση για την υπόθεση ανέλαβε το ΤΔΕΕΕ Ζωγράφου.

Ο αντιδήμαρχος που έπεσε θύμα της εμπρηστικής επίθεσης, έκανε ανάρτηση στα social media γνωστοποιώντας τις ζημιές που προκλήθηκαν και τονίζοντας πως οι δράστες άφησαν ίχνη που θα οδηγήσουν γρήγορα στην ταυτοποίησή τους.

«Σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον σας. Θα το αντιμετωπίσω και αυτό. Είναι λυπηρό, μου έκαψαν 2 μηχανές, 1 αυτοκίνητο, 3 εξωτερικές μονάδες air condition. Βάψιμο η πολυκατοικία, τέντες, πλακάκια πιλοτής, παράθυρα ισογείου, ρολόγια ΔΕΗ, πόρτα ρολογιών, καθάρισμα όλοι οι κοινόχρηστοι χώροι κτλ. Ένα σοβαρό κόστος επισκευής και ζημιών που προκάλεσε κάποιος αδαής γιατί άφησε ίχνη από τον εμπρησμό που προκάλεσε. Η αστυνομία θα κρίνει τα στοιχεία που συνέλεξε και νομίζω θα ταυτοποιήσουμε τους 2 δράστες σύντομα. Έτσι είναι η ζωή, έχει και την κακή πλευρά της όταν κάνεις λάθη», αναφέρει συγκεκριμένα.

 

 

 

 





Source link