Τον Νοέμβριο του 2024, η Ιρανή φοιτήτρια Αχού Νταριάι έγινε γνωστή σε ολόκληρο τον κόσμο όταν εμφανίστηκε με τα εσώρουχά της στην αυλή του πανεπιστημίου της στην Τεχεράνη.
Σχεδόν δύο χρόνια αργότερα, στενή φίλη της περιγράφει στη Daily Mail όσα, όπως υποστηρίζει, προηγήθηκαν και ακολούθησαν εκείνης της πράξης, καταγγέλλοντας ότι η 32χρονη σήμερα γυναίκα εξακολουθεί να βρίσκεται υπό επιτήρηση και υποχρεώνεται να λαμβάνει αντιψυχωσική αγωγή.
Το περιστατικό σημειώθηκε τον Νοέμβριο του 2024, όταν το χιτζάμπ της Νταριάι γλίστρησε στιγμιαία από το κεφάλι της καθώς ανέβαινε τα σκαλιά του Ισλαμικού Πανεπιστημίου Αζάντ της Τεχεράνης. Η ίδια, απορροφημένη από το κινητό της, φέρεται να μην το αντιλήφθηκε και συνέχισε να περπατά.
Σύμφωνα με την περιγραφή της φίλης της, άνδρες άρχισαν να της φωνάζουν και να…









