Χάρη, σε μεγάλο βαθμό, στη χρήση του στη σειρά «Neighbours», το «Suddenly» έφτασε στην πρώτη τριάδα τόσο στο Ηνωμένο Βασίλειο όσο και στην Αυστραλία.
Ωστόσο, στην πατρίδα του, το τραγούδι αυτό δεν κατάφερε να καταλάβει την πρώτη θέση, καθώς προηγήθηκε το ντεμπούτο σόλο σινγκλ της Κάιλι Μινόγκ, το «Locomotion».
Ο Άντερσον κυκλοφόρησε δύο άλμπουμ ως σόλο καλλιτέχνης, πριν οι Rose Tattoo επανασυνδεθούν το 1993 για να συνοδεύσουν τους Guns N’ Roses στην περιοδεία τους στην Αυστραλία.
Το συγκρότημα επέστρεψε το 1998 για τη δική του περιοδεία και εισήχθη στο Hall of Fame της Αυστραλιανής Ένωσης Δισκογραφικής Βιομηχανίας (ARIA) το 2006.
Μεταξύ των άλλων επιτευγμάτων του Άντερσον συγκαταλέγεται ο ρόλος του Ηρώδη σε μια αυστραλιανή παραγωγή του «Jesus Christ Superstar».
Το 1993 ανακηρύχθηκε Μέλος του Τάγματος της Αυστραλίας, σε αναγνώριση της προσφοράς του στην κοινότητα, ιδίως του φιλανθρωπικού του έργου και της δράσης του ως υπερασπιστή των νέων.
*Με πληροφορίες από: Guardian | BBC









