Το Μεξικό και η Αγγλία κοντράρονται στο θρυλικό «Αζτέκα», σε ένα ματς που ξεκινήσει με μια ώρα καθυστέρηση λόγω της κακοκαιρίας στην Πόλη του Μεξικό.
Οι δύο ομάδες βρίσκονται στο γήπεδο για το σπουδαίο ματς της φάσης των «16» του Μουντιάλ, εδώ και κάποια ώρα και έχουν ήδη ανακοινωθεί οι ενδεκάδες για το ματς.
Συγκεκριμένα, ο Χαβιέ Αγκίρε επέλεξε ενδεκάδα χωρίς εκπλήξεις, ξεκινώντας ένα ακόμα παιχνίδι με τον Σάντσες του ΠΑΟΚ στο δεξί άκρο της άμυνάς του, έχοντας στον πάγκο τον Πινέδα της ΑΕΚ.
Από την άλλη, ο Τόμας Τούχελ επέλεξε για βασικούς τους Κουάνσα και Γκόρντον.
Οι ενδεκάδες στο Μεξικό – Αγγλία:
Μεξικό (Αγκίρε): Ρανγκέλ – Σάντσες, Μόντες, Βάσκες, Γκαγιάρδο – Ρόμο, Λίρα, Μόρα – Κινιόνες, Χιμένες, Αλβαράδο
Αγγλία (Τούχελ): Πίκφορντ – Κόνσα, Στόουνς, Γκουεΐ, Κουάνσα – Άντερσον, Ράις – Σάκα, Μπέλιγχαμ, Γκόρντον – Κέιν









