Αρχική / Οικονομία / Η Ουκρανία συνεχίζει να χτυπά πετρελαϊκές υποδομές βαθιά μέσα στη Ρωσία: Εκτός λειτουργίας το μεγαλύτερο διυλιστήριο

Η Ουκρανία συνεχίζει να χτυπά πετρελαϊκές υποδομές βαθιά μέσα στη Ρωσία: Εκτός λειτουργίας το μεγαλύτερο διυλιστήριο

Ο ουκρανικός στρατός συνέχισε στη διάρκεια της νύχτας της 9ης Ιουλίου τις επιθέσεις εναντίον ρωσικών πετρελαϊκών υποδομών, στοχεύοντας αποθήκες καυσίμων σε πολλές περιοχές, σύμφωνα με ρωσικά κανάλια στο Telegram.

Φωτογραφίες και βίντεο που αναρτήθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνουν φλόγες και πυκνό μαύρο καπνό να υψώνονται από εγκατάσταση αποθήκευσης καυσίμων της Lukoil κοντά στην πόλη Μιχαΐλοφσκ, στην περιφέρεια της Σταυρούπολης. Σύμφωνα με αναφορές, drones εθεάθησαν επίσης να κατευθύνονται προς τον στόχο.

Ο περιφερειάρχης Βλαντίμιρ Βλαντίμιροφ επιβεβαίωσε πλήγμα σε μια μη κατονομαζόμενη «βιομηχανική εγκατάσταση» μέσω ανάρτησης στο Telegram, ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη ευρύτερος συναγερμός για αεροπορική επίθεση.

Drones attacked two oil depots overnight – in Russia’s Tver and Mikhaylovsk, Stavropol region.

Tvernefteproduct is one of the key fuel…

Περισσότερα…