Αρχική / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Η ισοφάριση της Ελβετίας και το… σπάνιο σφύριγμα για την αποβολή του Εμπολό (vids)

Η ισοφάριση της Ελβετίας και το… σπάνιο σφύριγμα για την αποβολή του Εμπολό (vids)


Η Αργεντινή για ένα ακόμη παιχνίδι έπαιξε με τη φωτιά, επέλεξε να περιμένει τον αντίπαλο στην άμυνα μετά το γκολ που έβαλε και μοιραία το πλήρωσε. Η Ελβετία ισοφάρισε στο δεύτερο ημίχρονο, όταν στο 67′ Ροντρίγκες και Εντόι έπαιξαν το «1-2» στα αριστερά, ο επιθετικός της Νότιγχαμ Φόρεστ πάτησε περιοχή, έκανε το κοντρόλ και με έξοχο πλασέ νίκησε τον Μαρτίνες για το 1-1.

Η χαρά των Ελβετών για την ισοφάριση του σκορ δεν κράτησε πολύ, όμως, γιατί ένα πεντάλεπτο μετά, στο 72′, ήρθε μια -κυριολεκτικά- σπανιότατη απόφαση του διαιτητή που τους άφησε με παίκτη λιγότερο.

Συγκεκριμένα, μετά από παρέμβαση του Μεξικανού VAR για ένα φάουλ του Παρέδες στον Εμπολό στη μεσαία γραμμή, ο Ζοάο Πινέιρο πήγε στο on field review και μετά τον δικό του έλεγχο, γύρισε όλη τη φάση πίσω. Ο Πορτογάλος ρέφερι ακύρωσε την κίτρινη που αρχικά έδωσε στον Αργεντίνο όπως και το φάουλ υπέρ της Ελβετίας. Έπειτα, έδειξε κίτρινη στον Ελβετό -για θέατρο- η οποία ήταν η δεύτερη και έτσι αποβλήθηκε. Στην ιστορία των Μουντιάλ, ήταν μόλις η 4η περίπτωση παίκτη που αποβάλλεται με δεύτερη κίτρινη για θέατρο!

Δείτε το γκολ του Εντόι και την αποβολή του Εμπολό





Source link