Μια μεγάλη έκπληξη περίμενε τους εκατοντάδες επισκέπτες που βρέθηκαν το βράδυ της Κυριακής στον προαύλιο χώρο του Κλειστού Γυμναστηρίου Καμένων Βούρλων, όπου πραγματοποιήθηκε το καθιερωμένο πανηγύρι του ΑΟ Καμένων Βούρλων.
Ανάμεσα στον κόσμο βρισκόταν και ο ιδιαίτερα αγαπητός τραγουδιστής Γιώργος Μαζωνάκης, ο οποίος παρακολουθούσε τη βραδιά. Όταν όμως η Χαρά Βέρα ανακοίνωσε την παρουσία του, το κοινό ξέσπασε σε χειροκροτήματα και δεν σταμάτησε να ζητά να ανέβει στη σκηνή.
Ο Γιώργος Μαζωνάκης δεν χάλασε το χατίρι του κόσμου. Ανέβηκε στη σκηνή και ερμήνευσε το αγαπημένο του τραγούδι «Απορώ», έχοντας στο πλευρό του τον σπουδαίο δεξιοτέχνη του κλαρίνου Βασίλη Σαλέα.
@lamiareport.gr Μοναδικός Γιώργος Μαζωνάκης ανέβηκε σε πίστα σε πανηγύρι στα Καμένα Βούρλα, τραγούδησε το «Απορώ» και υποκλίθηκε στο κλαρίνο του Βασίλη Σαλέα! Οι τυχεροί που βρέθηκαν στο πανηγύρι όπως ήταν φυσικό τον αποθέωσαν και μετά όλοι μαζί διασκέδασαν με τη Χαρά Βέρα και τον Γιάννη Τσαπρούνη στο τραγούδι. #lr #mazwnakis #news #panigiri #kamena ♬ πρωτότυπος ήχος – LamiaReport.gr
Η στιγμή ήταν μοναδική, με το κοινό να αποθεώνει τους δύο καλλιτέχνες, ενώ όπως αναφέρει το lamiareport, ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσε η κίνηση του Γιώργου Μαζωνάκη να υποκλιθεί μπροστά στο κλαρίνο και το σπουδαίο ταλέντο του Βασίλη Σαλέα, σε μια ένδειξη σεβασμού που απέσπασε ακόμη πιο θερμό χειροκρότημα.
Στη συνέχεια όλοι μαζί απόλαυσαν το πανηγύρι με τη Χαρά Βέρα και τον Γιάννη Τσαπρούνη στο τραγούδι να κρατούν αμείωτο το γλέντι μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.









