Αρχική / Κόσμος / Αστυνομικοί της Νέας Υόρκης σκότωσαν γυναίκα που κρατούσε μαχαίρι – Ακόμα ένας νεκρός [βίντεο]

Αστυνομικοί της Νέας Υόρκης σκότωσαν γυναίκα που κρατούσε μαχαίρι – Ακόμα ένας νεκρός [βίντεο]


Γυναίκα οπλισμένη με μαχαίρι επιτέθηκε σε τουλάχιστον δύο άτομα στην Times Square, όπου σύμφωνα με το NBC News το περιστατικό «δεν φαίνεται να αποτελεί τρομοκρατική επίθεση».

Από τις ραδιοεπικοινωνίες της NYPD προκύπτει ότι υπάρχουν τουλάχιστον 5 θύματα. Η γυναίκα που πυροβολήθηκε από την αστυνομία, ανακοινώθηκε ως νεκρή. Επίσημα αναφέρονται δύο τραυματίες.

Οι αρχές στο Μανχάταν πυροβόλησαν και σκότωσαν το απόγευμα της Δευτέρας μια γυναίκα κοντά στην Τάιμς Σκουέαρ, αφού φέρεται να μαχαίρωσε τουλάχιστον δύο άτομα, όπως δήλωσαν αξιωματούχοι της πόλης στο NBC News. Οι αξιωματούχοι ανέφεραν ότι η γυναίκα ήταν οπλισμένη με τουλάχιστον ένα μαχαίρι. Εν τέλει νεότερο βίντεο αποδεικνύει πως κρατούσε δύο μαχαίρια.

Ένα από τα θύματά της πέθανε

Η δράστιδα έχει ανακηρυχθεί νεκρή από τους πυροβολισμούς των αστυνομικών. Οι αρχές διερευνούν το ιστορικό ψυχικής υγείας της γυναίκας, ανέφεραν οι αξιωματούχοι.

Ανέφεραν επίσης ότι οι μαχαιριές, οι οποίες συνέβησαν κοντά στη West 43rd Street και την Seventh Avenue, περιοχές με μεγάλη τουριστική κίνηση, δεν φαίνεται να αποτελούν τρομοκρατική ενέργεια.

Οι αστυνομικοί επιχείρησαν αρχικά να την ακινητοποιήσουν κάνοντας χρήση taser. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η γυναίκα συνέχισε να κινείται εναντίον των αστυνομικών κραδαίνοντας τα μαχαίρια.

Το Αστυνομικό Τμήμα της Νέας Υόρκης κάλεσε τον κόσμο να αποφύγει την περιοχή λόγω της αστυνομικής έρευνας.





Source link