Μια ισραηλινή αεροπορική επιδρομή που έπληξε μία σκηνή στο νότιο τμήμα της Λωρίδας της Γάζας είχε ως αποτέλεσμα να σκοτωθούν σήμερα δύο άνθρωποι, ανάμεσά τους ένα εξάχρονο κορίτσι και να τραυματιστούν άλλοι 17, μεταξύ αυτών παιδιά, είπαν Παλαιστίνιοι αξιωματούχοι.
Υγειονομικοί είπαν πως το ισραηλινό πλήγμα σε έναν καταυλισμό εκτοπισμένων οικογενειών στην περιοχή Μαουάσι της Χαν Γιουνίς, στο βόρειο τμήμα του θύλακα, προκάλεσε τον θάνατο της εξάχρονης Μεναταλάχ Αμπού Λίμπντα και μιας 31χρονης γυναίκας, της Χανάν Μαχμούντ.
Την επίθεση πραγματοποίησαν δύο ελικόπτερα, είπαν αυτόπτες μάρτυρες. Ο ισραηλινός στρατός είπε στο Ρόιτερς πως έπληξε μαχητές στην περιοχή, χωρίς να υπεισέλθει σε λεπτομέρειες.
Συγγενείς θυμάτων έφθασαν στο νοσοκομείο για αποχαιρετίσουν το παιδί. Οικείοι του νεκρού…








