Ο Βασίλης Μηλιώνης ενθαρρύνει τους επιχειρηματίες να μην πανικοβάλλονται λόγω της πανδημίας

201

Η αγορά εργασίας και οι επιχειρήσεις πλήττονται σημαντικά  εξαιτίας της πανδημίας του Κορωνοϊού.

Ο Βασίλης Μηλιώνης  Έλληνας επιχειρηματίας και επενδυτής, είναι ένας από του επιχειρηματίες που προβληματίζονται για την κοινωνική και οικονομική σταθερότητα.

Η ανθρωπότητα αυτή τη στιγμή αντιμετωπίζει την επιδημία του Κορωνοϊού, η οποία έχει οδηγήσει  πολλούς τομείς των επιχειρήσεων να έρχονται αντιμέτωποι με μια παγκόσμιου κλίμακας ύφεση στην οικονομία, ενδεικτικά η ανάπτυξη από το 2.9% που ήταν το προηγούμενο έτος σήμερα έχει πέσει στο 2.4%.και έχει και συνέχεια.

Η μετάδοση του Κορωνοϊού (covid-19) που εκτείνεται σε παγκόσμιο επίπεδο έχει οδηγήσει πολλές χώρες στην παροχή κινήτρων με σκοπό την τόνωση της οικονομίας.

Ο Κορωνοϊός έχει δημιουργήσει σε πολλές εταιρίες ανά τον κόσμο δυσκολίες στην προώθηση των παραγωγικών τους δραστηριοτήτων .Αυτό συμβαίνει καθώς η παγκόσμια αλυσίδα εφοδιασμού παραμένει στάσιμη από τη στιγμή που πολλές χώρες έχουν απαγορεύσει την  πρόσβαση σε ανθρώπινο δυναμικό.

Σύμφωνα με το κ. Βασίλη Μηλιώνη παρόλο που η ανθρωπότητα αντιμετωπίζει μια επιβράδυνση στη ανάπτυξη της οικονομίας ,ενθαρρύνει το κόσμο να παραμένει αισιόδοξος, καθώς το οικονομικό αυτό πλήγμα θα υποστηριχθεί με κατάλληλες ενεργείς από μέρους των κυβερνήσεων. “Δεν είναι δυνατό να σταματήσουμε τις εργασίες μας ,η οικονομία της χωράς βασίζεται επίσης στην σταθερότητα του τομέα της παραγωγής και των επενδύσεων, είναι αναγκαίο να υποστηρίζουμε απολυτά την οικονομική πολιτική της κυβέρνησης και να ανταποκρινόμαστε επαρκώς στις καταστάσεις που εκτυλίσσονται γύρω μας αυτή την περίοδο.”

Οι κλάδοι των properties και τουρισμού αποτελούν δυο βασικούς πυλώνες με τους οποίους ασχολείται ο κ. Βασίλης Μηλιώνης .Οι τομείς αυτοί επηρεάζονται την περίοδο αυτή σημαντικά από την επιδημία. Η άποψη του κ. Μηλιώνη είναι η ακόλουθη. “Μια επιχείρηση δεν πρέπει μα αποσκοπεί αποκλειστικά στο κέρδος ,αλλά οφείλει να ανταποκρίνεται στις ανάγκες της κοινωνίας .Με τον τρόπο αυτό, η συμβολή μας ως ικανοί επιχειρηματίες είναι δυνατό να ενισχύσει την οικονομία της χώρας ανεξάρτητα από τη μείωση των επενδύσεων και την τωρινή επιβράδυνση της οικονομίας ,αδιαμφισβήτητα στηρίζουμε σε κοινωνικο-οικονομικό επίπεδο την χώρα. “

Αυτή τη στιγμή ,το ενδιαφέρον για αγοραπωλησία μετοχών έχει μειωθεί εξαιτίας του γενικότερου κλίματος οι τιμές των μετοχών την περίοδο αυτή είναι σχετικά χαμηλές και είναι η κατάλληλη στιγμή για κάποιους να αγοράσουν το προϊόν της επιλογής τους. Ως έμπειρος επιχειρηματίας ο Βασίλης Μηλιώνης συμβουλεύει τον κόσμο να μην πανικοβάλλεται αγοράζοντας και πουλώντας μετοχές .Η πολιτική της κυβέρνησης και ο Κορωναίος έχουν δημιουργήσει διακυμάνσεις στην αγορά .Για το λόγο αυτό ο κ. Μηλιώνης προτείνει να αναμένουν την κατάλληλη στιγμή προκειμένου να προβούν σε κάποια ενέργεια..

Σχετικά με τον Βασίλη Μηλιώνη

Ο Βασίλης Μηλιώνης είναι Έλληνας επιχειρηματίας με εξειδίκευσή σε επενδύσεις στο τουρισμό και στον τομέα του real estate .Συμβουλεύει τον κόσμο να προσεγγίζει σοφά τα ζητήματα που αφορούν την αγορά στις μέρες μας.