Δήμος Παπάγου-Χολαργού: Κι όμως υπάρχουν ακόμα αληθινοί ευεργέτες!

193

Οι πολιτικοί στη συνείδηση των πολιτών, κατά πλειοψηφία, συνήθως πολιτεύονται για προσωπικά οφέλη και όχι για το «καλό του τόπου», όπως ισχυρίζονται όλοι, μηδενός εξαιρουμένου.

Ο κύριος λόγος που κατεβαίνουν στην πολιτική είναι το δικό τους προσωπικό συμφέρον, γι αυτό και η διαφθορά είναι το πρώτο πράγμα που έρχεται στο μυαλό των πολιτών όταν ακούνε τη λέξη πολιτική!

Από την έρευνα της Prorata AE για το Ινστιτούτο Εναλλακτικών Πολιτικών (ΕΝΑ) – Απρίλιος 2023

Όμως στο Δήμο Παπάγου-Χολαργού υπάρχει μια σπουδαία εξαίρεση. Ο Μπάμπης Στάϊκος. Ένας πραγματικός ευπατρίδης, ένας αληθινός ευεργέτης του Δήμου!

Ο Μπάμπης Στάϊκος τα τελευταία 15 χρόνια, έκανε χρηματικές δωρεές στο Δήμο Παπάγου-Χολαργού, που ξεπερνούν τις +800.000 ευρώ!

Αρχιτέκτων-Μηχανικός στο επάγγελμα, ο Μπάμπης Στάϊκος με δικά του έξοδα, και χωρίς καμία εμπλοκή στην πολιτική την περίοδο των δωρεών, ανέλαβε χωρίς αντάλλαγμα, έργα πνοής για την περιοχή, που ακόμα και σήμερα χαίρονται όλοι οι Δημότες.

Ενδεικτικά, o Μπάμπης Στάϊκος χρηματοδότησε εξ ολοκλήρου:

  1. ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ ΣΥΝΟΛΙΚΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ 165.500 ΕΥΡΩ
  2. ΔΩΡΕΑ ΠΛΗΡΟΥΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΠΟΛΥΙΑΤΡΕΙΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΕ ΣΕ ΝΕΟ ΚΤΙΡΙΟ ΠΟΛΥΙΑΤΡΕΙΟ – ΚΑΠΗ ΠΑΠΑΓΟΥ, ΑΞΙΑΣ 200.000 ΕΥΡΩ
  3. ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΤΙΡΙΟΥ ΠΟΥ ΣΤΕΓΑΖΕΙ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΟΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΑΞΙΑΣ 148.000 ΕΥΡΩ
  4. ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΓΗΠΕΔΟΥ BEACH VOLLEY ΠΑΠΑΓΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ 85.000 ΕΥΡΩ
  5. ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟΥ ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ ΑΞΙΑΣ 76.000 ΕΥΡΩ
  6. ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΑΙΘΟΥΣΑΣ 2ΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ 47.300 ΕΥΡΩ
  7. ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ ΤΑΞΙΑΡΧΩΝ ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ 42.000 ΕΥΡΩ
  8. ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΑΝΔΡΙΑΝΤΑ ΦΙΛΙΠΠΟΥ Β ΑΞΙΑΣ 30.000 ΕΥΡΩ
  9. ΠΡΟΤΟΜΗ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΠΛΑΣΤΗΡΑ ΑΞΙΑΣ 12.000 ΕΥΡΩ

Ο Μπάμπης Στάϊκος πρόσεφερε και προσφέρει στο Δήμο Παπάγου-Χολαργού, έργα και όχι λόγια, παραμένοντας πάντοτε πιστός στην αρχαία παράδοση των «χορηγών».

Στις Δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου 2023, ο ευεργέτης Μπάμπης Στάϊκος θα είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την παράταξη «Μαζί για την πόλη μας» του νυν Δημάρχου Ηλία Αποστολόπουλου.

Θεωρούμε μεγάλη τύχη για ολόκληρη την περιοχή να έχει δημότη, αλλά και υποψήφιο, έναν άνθρωπο όπου η προσφορά είναι στο dna του, τον κο Μπάμπη Στάϊκο.

To πλήρες βιογραφικό, τις θέσεις και τις δωρέες του Μπάμπη Στάϊκου μπορείτε να τις βρείτε στον ιστότοπο  https://staikosbabis.gr/

Το άρθρο βασίστηκε στην έρευνα του ΕΝΑ – ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ τον Απρίλιο του 2023. Ως προς τις έννοιες με τις οποίες οι ερωτηθέντες ταυτίζουν την πολιτική, η «διαφθορά» κυριαρχεί με 36%, με τη «διαχείριση» να ακολουθεί με 14% και το «κατεστημένο» με 11%. Η «δημοκρατία» έπεται με 10%, ενώ έννοιες όπως «αλλαγή» και «ελπίδα» συγκεντρώνουν 2% και 1% αντίστοιχα. Διαβάστε όλη την έρευνα εδώ.